Същото, но не съвсем

I have decided to stop writing in English. I apologise to those of you who were following my blog and don’t understand Bulgarian (which will be the main language from now on). I will post some posts in English from time to time, but it will be rarely and on some specific topics.

Odsad pa nadalje, tekstovi na ovom blogu ce biti na Bugarskom. Ukoliko razumete ovo – znaci da cete mogi da pratite blog i na bugarskom – jezici su slicni i nije tesko pratiti smisao.

Решено е вече – оттук насетне, постовете само на български. Не че изведнъж станах Българин, такъв съм откакто се помня, просто реших че така ми е по-удобно. Може в определен момент да променя това решение, времето ще покаже.

Към 40% от посетителите на блога са от България, 12-на процента от щатите и около 11 от Сърбия. Останалите са с малък процент. Английско-говорящите не са малко, а когато се съберат всичките ex-YU държави и сръбският не е с малък процент. Но, сърбско-говорящите ще се опитват да четат български (или ще зарежат блога ми), а пък английско-говорящите така или иначе не се обаждат и не пишат нито в коментарите, нито другаде.

И, тъй като бях в Сърбия по време на почивните дни, пък и стана дума за езици, ето един полезен линк за пътуващите натам:
http://liternet.bg/publish10/civanova/kulinarnite.htm

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.