Студийно китче си взех

Вече от доста време искам да си направя малко домашно студийце. Преди се пробвах да си играя със стари светкавици. Не е като че да не става. Примерно вижте поста ми за портрети в домашни условия. Там има и снимки правени само с една светкавица, които показват че с труд и знания човек може да навакса липсата на по-сериозна техника ( понякога 😉 ).

Напоследък се интересувам повече от портретна фотография, а покрай микростока, продуктовата фотография също ми е мерак 😉

В предишния пост писах, че съм решил да се занимавам малко по-сериозно с фотография – това е една от покупките, които правя в тази посока (дааа, знам. повечето и/или по-добрата техника не винаги означава по-добри снимки, но в случая означава).

Четейки фото форум, разбрах, че място което предлага добри съотношения цена/качество за студио оборудване има при Христо Кабадаев . Той е официалния вносител на dynaphos за България. По-късно говорих с него на ФФФеста в Несебър, както и след презентацията на Симплъл Студио.

Харесах си един ефтин комплект, позволяващ по-нататъшен хубав ъпгрейд. Поговорих с него по АйСиКю-то. Поръчах китчето с двата моноблока. Тъй като исках от по-високия клас блокове, трябваше да изчакам да им доставят такива, понеже същите свършвали много бързо 😉

Днес си взех нещата. Мога само да кажа, че обслужването е на ниво, хората приятни, и даже имаше и подарък изненада 🙂

До преди малко си играх с новата придобивка – голяма играчка 🙂

Нямам никакви снимки за показване, но нали темата е фотографска, хайде да сложа една 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.