Фото Форум Фест 2007

Фото форум е най-голямия сайт за фотографи в България. Това е както добро нещо, така и лошо. Но, факт е, че там има много добри снимки. Един от проблемите на сайта са немодерираните форуми, както и определено количество спам в коментарите към снимките. Иначе, готиното е че част от професионалните фотографи членуват и човек може да си разглежда как работят те. Или пък да се радва на уникални творби на любители.

Миналата година, ФФ (фото форум) организира първия фест, наречен Фото Форум Фест. ФФФ се състоя в Несебър, в началото на май. Имаше лекции, конкурси, награди и към … 200 фотографа изсипали се със своята подвижна и неподвижна техника в стария град 😀

Запознах се с готини хора, отновно послушах доц. Абаджиев, и слушах Енчо Найденов как лъжеше една моделка. Така де, не че тя подаваше 😉
Записвам си да си забравя гадния навик да не снимам, когато други снимат. Когато видя, че някой снима нещо и дори преди това да съм искал да го снимам и аз, вече ми се отщява. Там всички пуцаха моделката, а аз Тц. Еми, сега нямам нейна снимка да ви я покажа 😛 (хм трябва да си прегледам архивите пак, имам я на една снимка от концерта)

Когато казах Концерт – едната вечер имаше концерт, пак организиран от ФФ, където си пробвахме светлосилната оптика (някои и стабилизаторите).

Изкарах си добре, поснимах с любимия си обектив – канонския 85 1.8 – какво повече 🙂

А, да, ето и малко снимки:

една снимка и на автора:

Можете и да разгледате галерията от Несебър

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.