Дентал Студио – препоръчвам

Откакто дойдох в София, все не можах да си намеря удобен зъболекар. Пък и зъболекар не се търси само по цена или местоположение.

По препоръка на приятел почнах да ходя при една зъболекарка в Люлин. Бях доволен, но няколко месеца след това вече не можах да отделям толкова време за придвижване до и от кабинета й. Следователно, имах си зъболекар, но не ходих при нея 🙂

Преди няколко месеца ме заболя един зъб. Моята зъболекарка беше временно в чужбина и аз търсих някое място за което да ми кажат каквото и да било добро, защото не се издържаше вече болката. Този зъболекар тук, онзи там, този няма време, онзи в отпуска … И от препоръките на колегите не можах да се възползвам. Казаха ми за един кабине наблизо до офиса, бил нов и лъскав, виждало се че влизат често клиенти. Еми, каквото такова – отивам там.

Отидох в дентал студио. 5 зъболекарски кабинета, чисто, уютно, приятен персонал. Нормални цени и добро обслужване.Всъщност леко са скъпички, но не чак прекалено.

Сега продължавам да ходя там, за да си оправя някои стари кариесчета.

Аз съм при Д-р Пейчева (хм, от малък все при зъболекарКИ ходя аз 😛 ), можете да питате за нея 🙂

Въпреки че няма как лично да оценя обективно качеството на работата в Дентал Студио, субективно нещата изглеждат много добре. Дотук съм доволен и ги препоръчвам

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.